eherkenning logo_idensys_small
Met eHerkenning kunnen bedrijven en overheden efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig online zaken met elkaar doen. Dankzij eHerkenning weten dienstverleners met welke organisaties ze te maken hebben en of gebruikers van eHerkenning gemachtigd zijn om namens deze organisaties te handelen. (416) 838-1557. Met Idensys kunnen particulieren eenvoudig en veilig inloggen op internet bij overheid en bedrijven. Idensys is de nieuwe, veilige manier voor online winkelen of online zaken regelen met bijvoorbeeld de gemeente, de Belastingdienst of een zorgverzekeraar. Meer informatie

 

Profiteer nu van korting op de aanschaf van eHerkenningsmiddelen

6392153126

eHerkenningsmiddel

Vraag een nieuw eHerkenningsmiddel aan op het gewenste betrouwbaarheidsniveau, of geef een wijziging door voor een bestaand middel. KPN helpt u eenvoudig en snel aan een nieuw eHerkenningsmiddel. Uw aanvraag wordt binnen één tot drie werkdagen verwerkt.

Maak uw keuze voor een nieuw eHerkenningsmiddel

Skyscraper_gemeente_3


eHerkenningsmachtiging

Voeg een additionele machtiging toe aan aan uw bestaande eHerkenningsmiddel op het gewenste betrouwbaarheidsniveau. Met een additionele machtiging stelt u een gebruiker in staat om namens uw organisatie(s) te handelen met de door u geselecteerde elektronische Dienstverleners. Uw aanvraag wordt binnen één tot drie werkdagen verwerkt.

Voeg een additionele eHerkenningsmachtiging toe


Aansluiting dienst op eHerkenningsmakelaar

Sluit uw dienst aan op eHerkenning. Daarmee profiteert u van de voordelen van eHerkenning voor uw organisatie. Voor deze aansluiting heeft u een eHerkenningmakelaar nodig. KPN informeert u graag over de mogelijkheden.

9567207377


Actueel

Zelf deponeren jaarrekening bij KvK met eHerkenning voor ondernemers en intermediairs.
Meer informatie
Toegang tot DNB Digitaal Loket Rapportages.
Meer informatie
Toegang tot digitale RvO loketten met eHerkenning.
5732102329
eHerkenning voor toegang tot diverse digitale voorzieningen van de overheid, zoals de Berichtenbox.
Meer informatie
kvk-logo Solvency-2 (503) 309-1938 ondernemersplein