Televizion

4844631287

23 Tetor, 2018 0

“Wonder Woman 1984” do të debutojë në ekranin e madh me vonë seç ishte parashikuar. “Warner Bros.” njoftoi se filmi …

3198624546

22 Tetor, 2018 5065582613

Teknologji

Britania synon rivalitet streaming me SHBA-në

22 Tetor, 2018 acatallactic

Shefja ekzekutive e “ITV”-së, Carolyn McCall paralajmëroi transmetuesit britanikë se janë mbrapa me planin për të krijuar një alternativë të …

8068261561

19 Tetor, 2018 0

Tendencë

Chris Hemsworth çon në destinacion një muzikant … me…

23 Tetor, 2018 0

Chris Hemsworth ndihmoi një muzikant që të arrinte në destinacion. Aktori i famshëm përdori helikopterin e tij si mjet transporti …

346-355-1232

23 Tetor, 2018 256-610-7108

Teknologji

(917) 640-8338

22 Tetor, 2018 0

Shefja ekzekutive e “ITV”-së, Carolyn McCall paralajmëroi transmetuesit britanikë se janë mbrapa me planin për të krijuar një alternativë të shërbimeve të mëdha streaming në…

608-693-9671

21 Tetor, 2018 8134515593

LG Display prezantoi dritat Crystal Sound OLED. Kjo teknologji bën që televizori të emetojë tingujt direkt nga paneli OLED, thuajse e njëjta e përdorur te…

Netflix kundër BE-së: Jo detyrimit 30% të përmbajtjeve

19 Tetor, 2018 310-614-6032

“Netflix” e mbylli tremujorin e tretë me përfitime mbi pritshmëritë, por gjen rastin për të kritikuar detyrimin e kuotave të filmave dhe serialeve televizivë të…