Dé praktijk gerichte specialist voor opleidingen op het gebied van liften, beheer en veiligheid.

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN
Het Nederlands Liftcollege verzorgt opleidingen op het gebied van liften, liftbeheer en liftveiligheid. De opleidingen worden gegeven op locatie bij de opdrachtgever, bij liftbedrijven of in het Lift-Raadhuis te Rotterdam. Alle opleiders hebben jarenlange ervaring binnen de vakgebieden waarin zij lesgeven. De opleidingen zijn op niveau, praktijkgericht en direct toepasbaar.

Het Nederlands Liftcollege

Kennis op niveau

Met de opleiding ‘Beheren doe je zelf!’ en de HBO-module haalt u een docent in huis die ruim 5 jaar dagelijks bezig is met het beheren van honderden liften voor zeer verschillende opdrachtgevers. U heeft dus de zekerheid dat u les krijgt van een van dé experts in de business.

Praktijkgericht

Alle opleidingen van Liftcollege zijn praktijk gericht en direct toepasbaar. Door het volgen van de opleiding ‘Beheren doe je zelf!’ kunt u direct aan de slag met uw eigen offertes, facturen, meerjarenbegrotingen en keuringsrapporten.

Veiligheid

Liftcollege zorgt ervoor dat uw medewerkers door de cursussen ‘Bevrijden opgesloten liftpassagiers’ en ‘Dak- en Liftveiligheid’ een praktijkgerichte opleiding krijgen om veilig te kunnen werken. Met deze cursussen bent u er als werkgever van verzekerd dat uw medewerkers gedegen worden getraind.

Contact

U kunt ons bellen, e-mailen of (op afspraak) bezoeken in het Lift-Raadhuis: Nederlands Liftcollege Dinkel 5 3068 HB Rotterdam

Opleidingen

Hierbij een overzicht van de zes opleidingen die op dit moment door het Nederlands Liftcollege worden verzorgd.

Beheren doe je zelf!

Zomaar de opdracht geven kan eigenlijk niet en voor ieder wissewasje een dure adviseur inschakelen zou niet nodig moeten zijn.

(905) 298-4228

Gebouwbeheerders worden steeds meer generalisten, terwijl op sommige gebieden specialistische kennis een vereiste blijft.

Bevrijden opgesloten liftpassagiers

Liftpassagiers bevrijden uit een lift die je nog nooit bediend hebt? Het kan, maar gebeurt het ook veilig?

Dak- en Liftveiligheid

Om veilig te kunnen werken aan liften en op daken zijn specifieke instructies noodzakelijk. Deze instructies ontvangt u tijdens deze opleiding.

(414) 831-3569

Een politiek steekspel waar je van buitenaf invloed op moet zien uit te oefenen. Dit is een aanpak die je gaat leren in deze cursus.

Liftmanager®

Wil je ook gaan werken met Liftmanager®, wil je snel en eenvoudig beginnen? Dan is de cursus Liftmanager® bijzonder geschikt.